Home Mode Bjorn Borg boxers, een broek vol positiviteit!

Bjorn Borg boxers, een broek vol positiviteit!

0
Bjorn Borg boxers, een broek vol positiviteit!

De eerste zonnestralen zijn inmiddels weer in Nederland geland. Binnenkort kan je weer jouw allermooiste zomer outfit uit de kast halen. Bij de gedachte alleen al van mijn zomerse outfit ga ik spontaan weer stralen. Je standaard zomerse outfit is tegenwoordig niet compleet zonder een stukje positiviteit in je broek. Wat ik daarmee bedoel? Uiteraard het dragen van Bjorn Borg boxers om jouw outfit af te maken. Doordat Bjorn Borg boxers in allerlei verschillende kleuren en motiefjes te krijgen zijn zorgt dit letterlijk voor de zomer in je broek!

Ontstaan Bjorn Borg boxers

Ben jij net zoals ik ook een grote fan van die kleurrijke Bjorn Borg boxers? Dan is het misschien ook wel leuk om te weten hoe het merk is ontstaan en wie Bjorn Borg is. Bjorn Borg was een tennisheld geboren in 1956 in Zweden. De rechtshandige tennis werd prof in 1973 en heeft tot 1984 op het hoogste niveau getennist. Op zijn hoogtepunt heeft hij van 1979 tot en met 1980 op de eerst plaats van de wereldranglijst gestaan. En tussen 1974 en 1981 won hij 11 Grand Slam Titels. In 1983 stopte Bjorn Borg al op 26 jarige leeftijd met tennissen. Zijn motivatie was op. Na zijn sportieve carrière is hij zijn zakelijke carrière begonnen. In 1985 verkocht hij een licentie om zijn naam te gebruiken. het bedrijf richtte in 1990 Bjorn Borg Underwear op. Hierdoor zijn de sporty, sexy, stylish en comfortabele Bjorn Borg boxer ontstaan.

Bjorn Borg boxers, het favoriete ondergoed van Nederland

Bjorn Borg boxers zijn in Nederland razend populair. Liefst 40  procent van alle Bjorn Borg boxers worden in Nederland verkocht. Waar Nederlanders normaal als gierig te boek staan. Kopen ze nu probleemloos voor €40 een setje Bjorn Borg boxers. De voorkeur van ons Nederlanders is opmerkelijk te noemen. Nederland is namelijk helemaal geen modieus ondergoedland. Slechts een enkel ondergoed merk uit het buitenland weet succes te boeken. Zelfs door Nederlanders geproduceerde boxershorts weten geen absoluut marktsucces te behalen. Waarom dan wel die Bjorn Borg boxers? Het precieze antwoord hierop is lastig maar ik denk omdat de boxershorts als het ware een verlengstuk van je jeans zijn. Daarnaast door de felle en verschillende kleuren worden Bjorn Borg boxers ook als echte fashion items gebruikt. Door het grote succes zijn de boxershorts niet aan te slepen. Waar het merk zich eerst richtte op mannen worden er nu ook in grote getalen boxershorts door vrouwen gekocht. Heb jij er al eentje in je kledingkast hangen? Dan heb jij ook een broek vol positiviteit!