Home Algemeen Ondraaglijke pijn

Ondraaglijke pijn

0
Ondraaglijke pijn

De wekker gaat luid af. Ik schrik wakker en ben gelijk klaar wakker. Ik stap mijn bed uit met een hele heftige pijn in mijn rug. Ik loop naar de badkamer om een paracetamol te pakken. Ik schenk een glas water in slik de paracetamol en giet het glas water achterover. Ik spring onder de douche en laat het warme water over me heen stromen. Hopelijk spoelt het mijn rugpijn weg.  Maar helaas het is geen magische douche. Ik stap uit de douche en begin me klaar te maken voor werk. Alles ging met pijn in mijn rug. Ik wilde zelfs niet ontbijten zo veel pijn had ik in mijn rug. Ik pakte maar koffie en schonk het in mijn thermofles om het mee te nemen naar werk.

Zelfs geen zit plek

Ik ging naar het station om daar de trein te pakken naar werk. Het is namelijk altijd zo druk op de weg waardoor ik altijd te laat kom op mijn werk. In de trein zoek ik een zit plek. Maar helaas dat wordt staan. Ik zetten mijn zware tas die over mijn schouder hing op de grond om zo de druk op mijn rug te verlichten. Na lang in de trein te hebben gestaan zijn we eindelijk bij mijn halte. Er was ook nog is vertraging dus hopen dat ik nog op tijd aan kom op mijn werk.

Korte pauze bij de foodcorner

Ik loop snel het gebouw in en loop snel naar mijn kantoor. Ik ga direct op mijn comfortabele bureaustoel zitten en zucht luid. Ik open mijn computer en begin te werken. Na een aantal uurtjes gewerkt te hebben was het wel tijd voor een pauze. Ik ging naar de foodcorner om daar een broodje te halen. Bij de foodcorner kwam ik twee vriendinnen tegen. We begonnen te kletsen ik had tenslotte toch pauze een beetje gezelligheid is ook we leuk.

Hopelijk een oplossing

Tijdens het gesprek merkte mijn vrienden dat ik last had van mijn rug. Zij vroegen of ik wel goed sliep aangezien ik eer ook nog is moe uitzag. Ik vertelde ze dat ik nu al een hele tijd last had van mijn rug en het maar niet wegging. Zij vertelde dat ik misschien een nieuw matras nodig had. Zoals een matras van godu. Een pocketvering matras. Dit is een matras waar de kern uit veren bestaat, en deze veren zijn dan weer verpakt in een zakje, de pocket. Het matras gaat lang mee vanwege het metaaldraad en het materiaal van de deklaag mag je zelf uitkiezen. En ze vertelde dat het ook nog is erg goedkoop is. Dat klonk als muziek in de oren.