Home Mode Hoe cool (en duurzaam) is jouw waterfles?

Hoe cool (en duurzaam) is jouw waterfles?

0
Hoe cool (en duurzaam) is jouw waterfles?

Ben je een petflespersoon, of toch wel iemand die altijd een eigen waterfles bij heeft? Of vraag je je überhaupt af waarom je een waterfles aan zou schaffen? Niks is cooler dan een gepersonaliseerde waterfles van Flaske, maar ik merk dat er bij jou nog wat overtuigingskracht overheen moet. Lees dus gauw mee, en leer niet alleen alles over duurzame waterflessen, maar ook wat ze zo cool maakt. 

 

Zo duurzaam!

 

Goeie waterflessen, zoals bijvoorbeeld die van Flaske, zijn gemaakt van roestvrij staal dat in principe niet vergaat en ook moeilijk te beschadigen is. Er bestaan waterflessen in allerlei vormen; aerodynamisch voor het sporten, klein en compact om in je schooltas of werkkoffer te kunnen, leuk en opvallend voor het reizen, noem het maar op. Maar waarom een duurzame waterfles, of misschien zelfs eentje met een thermosvoering zodat je er ook nog thee of koffie in kan vervoeren, of je huisgemaakte ijsthee koel kan houden? Het is ontzettend duurzaam, zo’n fles. Bedenk je maar eens hoeveel petflesjes je koopt of zou kopen als je geen waterfles bij je zou hebben. Zeker als je veel onderweg bent en normaalgesproken alleen maar genoeg water drinkt (wat ook nog eens heel vitaal is!) als je dus een pitstop maakt om een plastic flesje water te halen, is dit de uitkomst. Voor elke reiziger of andere aardbewoner die de petflesjes inwisselt voor een duurzame waterfles, komt er weer minder plastic op de stapel terecht en wordt er minder verbruikt. 

 

Zó cool!

 

Dat kan allemaal zo zijn en is ook écht heel belangrijk… maar is zo’n fles ook cool? Het ligt natuurlijk helemaal aan je persoonlijke stijl, maar je kan een fles laten maken zoals jij zelf wil. Als je voor klasse en chic gaat, is een matzwarte waterfles die amper opvalt en alleen maar stijlvol is als hij dat wel doet, misschien wel iets voor jou. Maar je kan met een gepersonaliseerde waterfles juist ook van alles doen wat wél opvalt. Je kan je naam erop laten drukken, of je initialen, maar ook een quote die je mooi vindt of zelfs een afbeelding, in sommige gevallen. 

 

Kortom, een gepersonaliseerde waterfles van Flaske zorgt voor jou, voor je lichaam én voor de aarde. Jij drinkt genoeg, je hebt altijd water (of iets anders) bij als het moet, en je gebruikt niet of nauwelijks nog petflesjes. Klinkt als een win-win-win!