Home Mode De ultieme zomer look

De ultieme zomer look

0
De ultieme zomer look

Het warme weer is nu echt aangebroken in Nederland met temperaturen die regelmatig boven 25 graden kruipen. Heerlijk weer om van te genieten en natuurlijk om te stralen. In de zomer wil je niet te warme kleding aan hebben maar je wil natuurlijk wel goed voor de dag komen. Wellicht heb jouw kledingkast een kleine make-over nodig en kun je wel wat nieuwe items gebruiken voor de zomer van 2020. De ultieme zomerlook is natuurlijk voor een ieder anders maar om jou inspiratie te geven voor jouw volgende moment om te ‘shinen’ hebben wij de ultieme zomerse look gecreëerd. 

Loafers

De ultieme zomerse look moet natuurlijk van top tot teen in orde zijn. Voor een luchtige look beginnen wij bij de teen. Loafer schoenen zijn onwijs populair in de zomer. Deze stijlvolle schoen biedt namelijk veel comfort en zijn ideaal voor in de zomer. Ze zijn namelijk licht van gewicht, luchtig en zijn zeer stijlvol bij een mooie chino broek of shorts. De meeste loafer schoenen zijn licht van kleur en zijn goed om mee te matchen. 

Chino broek

Een chino broek is de broek voor in de zomer. Chino broeken zijn licht van stof en bieden veel comfort in vergelijking met een zware jeans. Met het warme plakkerige weer wil jij je natuurlijk makkelijk kunnen bewegen. Vind je een lange chino broek toch te warm? Kies dan voor een chino short. Ook deze shorts zijn heel stijlvol en passen perfect bij je loafers en overhemd. 

Kleurrijke overhemden

In de zomer is het niet altijd fijn om een overhemd te dragen. Toch is een overhemd ontzettend stijlvol en kunnen ze een mooie aansluiting zijn op je outfit. Kies daarom niet voor een super getailleerd overhemd maar neem een luchtig overhemd gemaakt van linnen. Linnen is een lichtere stof die meer ademt dan reguliere katoenen overhemden. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken dat het te heet wordt en zweet vlekken krijgt. Een mooie lichte kleur is perfect voor de zomer of kies voor een overhemd met een kleurrijk bloemetjesprint. 

Stijlvolle zonnebril

Maak je look af met een stoere heren zonnebril die aansluit op je outfit. Een zonnebril rond of vierkant maakt jouw outfit tot de ultieme zomer look voor 2020. Een klassieke pilotenbril kan altijd maar wissel ook eens af met een ander monteur of gekleurde glazen. Een bril met gekleurde glazen die overeenkomen met de kleuren van je outfit kan een heel gaaf effect creëren. Durf vooral een statement te maken met felle kleuren en wees niet bang om verkeerd voor de dag te komen. Laat je anders adviseren in een kleding winkel om deze look perfect te maken.