Home Algemeen Hoe maak je het geslacht van je kindje op een leuke manier bekend?

Hoe maak je het geslacht van je kindje op een leuke manier bekend?

0
Hoe maak je het geslacht van je kindje op een leuke manier bekend?

20 weken zwanger en weer naar de gynaecoloog voor een echo? Dit is een belangrijke echo om te zien of je kindje gezond is en geen afwijkingen heeft, maar vaak wordt bij deze echo ook het geslacht bekend gemaakt. Houden jullie als ouders het geslacht nog even voor jullie zelf en maken jullie het pas bij de geboorte bekend of vinden jullie het leuk om op een originele manier als tijdens de zwangerschap te laten weten of het een jongetje of meisje wordt? In dit laatste geval kun je ervoor kiezen om een gender reveal party te organiseren voor familie en vrienden. In deze blog lees je over verschillende originele manieren om het geslacht bekend te maken.

Brandblusser met gekleurde poeder

Een van de leukste manieren is toch wel door middel van de gender reveal brandblusser. Deze brandblusser lijkt op een echte brandblusser, maar spuit tot maar liefst 8 meter hoog met blauwe of roze poeder. Zorg wel voor voldoende ruimte zodat niet alle gasten ook roze of blauw zijn na jullie feestje! En vergeet niet iemand te vragen om te filmen, erg leuk voor later en voor social media, zodat ook degene die niet aanwezig zijn even mee kunnen kijken.

Andere opties

Andere opties zijn bijvoorbeeld het rook- en confetti kanon die uiteraard ook in roze en blauw te bestellen zijn, of de piñata met gekleurde confetti. De lekkerbekken kunnen ook kiezen voor een speciale gender reveal taart. Deze wordt op het moment van bekendmaking doorgesneden waarbij de binnenkant van de taart roze of blauw is. Het leuke hiervan is dat je de gasten ook nog een lekker stukje taart kunt aanbieden! Ben je zelf een keukenprinses? Dan kun je natuurlijk ook zelf iets bakken met een roze of blauwe binnenkant en dan speciale gender reveal taarttoppers gebruiken.

Wil je dat het geslacht van jullie kindje ook voor jullie tot het einde een verrassing blijft, dan kun je bij de bestelling ook de optie “Surprise” aanvinken. Je kunt dan een vertrouwenspersoon aanwijzen die het geslacht doorgeeft. Dit maakt het moment van bekendmaking nog specialer!

Versiering

Nu je het belangrijkste van de dag hebt, de manier waarop je het geslacht bekend maakt, is het leuk om te kijken naar wat extra versiering voor de ruimte waar het feestje gaat plaatsvinden. Zo zijn er leuke gender reveal slingers, ballonnen en kun je allerlei accessoires in roze en blauw kopen. Zo is het helemaal compleet en kun je de gasten gaan ontvangen! Wat denken zij, een jongetje of een meisje?