Home Algemeen De feesten van 2021

De feesten van 2021

0
De feesten van 2021

Veel mensen hoopten dat de ongemakken van 2020 met de jaarwisseling naar 2021 gedaan zouden zijn, maar zo werkt het natuurlijk niet. Helaas. Ook dit jaar zullen we nog moeten leven met aanpassingen en maatregelen voor onze eigen veiligheid. We kunnen natuurlijk niet een heel jaar vooruit kijken, dus in deze dag probeer ik dat voor een half jaar te doen. Want hoe zien de feesten eruit in het eerste halfjaar van 2021, met de verwachtingen zoals die nu zijn? Ik vertel je er meer over. Lees je mee?

Er is er één jarig…

Verjaardagen waren tot maart 2020 heel gewoontjes. Maar toen mocht er ineens niemand meer op bezoek komen en vonden veel mensen dat het zijn charme verloor. Geen borrel meer met vrienden of kinderen die met grote grijnzen cadeautjes konden openen. In 2021 zal die treurige trend zich nog wel even voortzetten. De huidige wereldsituatie is aan het verbeteren maar om dat zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, moeten we allemaal nog even doorzetten. Dat doen we enkel door ons aan de maatregelen te houden. Gelukkig hebben we in het afgelopen jaar genoeg ervaring opgedaan en het internet staat dus vol met tips voor het vieren van een verjaardag in een tijd als deze.

Wil je mijn Valentijn zijn?

In februari staat Valentijnsdag op de planning. Het is geen grote officiële feestdag en niet iedereen doet er dan ook aan mee, maar voor veel koppels staat het toch op de agenda. Of de restaurants, theaters, etc. dan weer open zijn dat is nog niet zeker. Gelukkig kun je een hoop ondernemingen steunen door maaltijdboxen of borrelpakketten te bestellen. Zo ga je uiteten in je eigen huis. En aangezien er nog wel plekken zijn waar je een bosje bloemen kan halen, creëer je zo toch een mooie en complete Valentijnsdag. Thuis, dat wel. ‘Thuis’ blijft het codewoord.

Vrolijk Pasen

En dan is het alweer Pasen. Of we tegen die tijd meer vrijheid hebben? Daar zijn de experts nog niet zo zeker van maar dat deert niet. Met een mooi Paaspakket vier jij het feest van de haas gewoon in je eigen tuintje met jouw huishouden. Zelfs voor mensen die normaal geen Pasen vieren, is dit aan te raden. Zo houden we contact en hebben we steeds iets om naar uit te kijken. Als werkgever kan je voor iedere werknemer Paaschocolade bestellen. Zo breng je meteen een bericht: paasattentie personeel. En zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van chocolade. Met een chocolade paashaas zit je sowieso goed.