Home Mode Nubikk schoenen onmisbaar in de winter

Nubikk schoenen onmisbaar in de winter

0
Nubikk schoenen onmisbaar in de winter

Nubikk schoenen kunnen je helpen de winter door te komen. In de winter is het namelijk koud, nat, donker, glad en het sneeuwt vaker dan in andere maanden van het jaar.

Nubikk geeft grip

Wat je verwacht van een schoen in de winter, is dat het in elk geval grip geeft in de meest gladde seizoensperiode van het jaar. Nubikks geven je die garantie. Met een rubberen zool en diepe groeven bieden ze de meest gripvolle ondergrond die je je in de winter durft te wensen.

Ook nog warm

De tweede eigenschap die je van een winterschoen verlangt, is warmte. Naast ontzettend glad kan het namelijk ook erg koud zijn in december. Sommige Nubikkmodellen hebben een bontachtige stof aan de binnenkant van de schoenen. Dat maakt het lekker warm, maar niet tot op die hoogte dan je van binnen zwemt van het zweet – dat is ook weer niet prettig.

Verschillende soorten Nubikk

Nubikk heeft winterschoenen, maar ook meer casual schoenen. Ze zeggen hét hippe schoenenmerk van 2017 te zijn, dus ze zijn niet alleen functioneel met de complete winteruitrusting, maar ook modieus. Nubikk’s schoenen zijn zeer divers: van veterschoenen (sneakers), boots, instappers, enkellaarzen tot korte en lange laarzen.

Met Nubikk kan je je kind naar school laten gaan

Ouders zijn wel eens geneigd bang te zijn hun kind zelfstandig naar school te sturen. Bijvoorbeeld omdat ze in de winter kunnen uitglijden of omdat ze uitgelachen of zelfs gepest worden. Met Nubikk zijn ze niet alleen veilig door de verstevigde grip en lekkere warme binnenkant, maar ook verzekerd van populariteit. De schoenen zien er gaaf uit, op zo’n manier dat alle klasgenoten deze schoenen willen hebben. Kerst is net voorbij, maar er zijn zeker wel een aantal kinderen tussen nu en april jarig. Helaas duurt de winter nog zo lang, maar gelukkig hebben ouders de tijd om deze winterschoenen aan te schaffen.