Home Mode Grote maten badmode: je shopt het lekker online!

Grote maten badmode: je shopt het lekker online!

0
Grote maten badmode: je shopt het lekker online!

Een leuke bikini of een gaaf badpak scoren is best lastig in een gewone winkel. Ik bedoel, je moet dat ding toch wel even passen en dat is juist met badmode een heel gedoe. Daarom shoppen we natuurlijk ook steeds meer online. Dan kunnen we op ons gemak thuis passen en ook nog eens de mening vragen van iemand die we vertrouwen. En bevalt het gekochte item toch niet: dan sturen we hem terug en shoppen we online weer vrolijk verder. Want er is heel veel keus. Ook voor grote maten badmode. Hoewel ik zelf de naam grote maten wel wat vervelend vindt. Ik denk zelf meer aan andere maten of gewoon aan maten die wat meer bij de normale vrouw passen. Want laten we eerlijk zijn: welke gemiddelde vrouw heeft in vredesnaam maatje 34 of 36 zoals we het op de catwalk zien? Gelukkig begint de modewereld ook wel in te zien dat de normale vrouw er toch wat anders uitziet.

Grote maten badmode: niet meer groot

Wat is een grote maat? In de modewereld dringt langzaam het besef door dat maatje 36 misschien eigenlijk wel te klein is. En dat zogenaamde grote maten de vrouwen van deze tijd veel beter vertegenwoordigen. Het vrouwenlichaam is divers en niet standaard en je mag trots zijn op je lijf, welke maat je ook hebt. Ook de grote maten badmode is er op uit om jouw lijf zo mooi mogelijk voor de dag te laten komen. Vroeger was men helemaal niet berekend op vrouwen die het waagden geen maatje 36 te zijn. Je was dan gedoemd onflatteuze kleding te kopen. Gelukkig is dat al lang niet meer zo. Jouw lijf mag gezien worden in passende mode. Je ziet de trend langzaam veranderen. Niet alleen een maat (of twee of drie) meer is prima, ook de lengte in de mode-industrie wordt aangepast. Je moest namelijk als model niet alleen maatje 36 hebben, maar ook nog eens tussen de 1.76 en 1.82 lang zijn. Ook dat wordt steeds meer overboord gegooid. In programma’s waren jonge meiden strijden om model te worden zie je gelukkig steeds meer allerlei soorten vrouwen verschijnen.

Dus ook voor jou: shop online

Steeds meer ontwerpers nemen de gewone vrouw mee in hun ontwerpen. En daarom kun jij nu ook lekker online shoppen voor grote maten badmode want ook jij hebt nu heel veel keus. En dat is mooi, want die zomer is dichterbij dan je denkt. Dus klap die laptop open en shoppen maar.