Home Business Een printer die mijn dagindeling bepaald

Een printer die mijn dagindeling bepaald

0
Een printer die mijn dagindeling bepaald

Als medewerker van een opslagbedrijf ben ik de hele dag druk bezig om contracten en andere belangrijke zaken op papier te zetten. De klanten kunnen voor een korte periode een box bij ons huren. Afhankelijk van de oppervlakte en de duur van de huur worden de kosten berekend en daarbij zit er ook een borgsom op van 100 % van 1 maand huur. Dit soort zaken moeten dus goed op papier staan en ik neem het contract ook altijd netjes door met de klant om niet voor verrassingen te komen staan.

 

Toner te snel leeg

Mijn baas had een tijd geleden als noodoplossing een thuis printer neergezet. Dat ding is niet alleen gigantisch sloom met printen, die cartridge is ook echt heel erg snel leeg. Normaal is het makkelijk om de cartridge te vervangen maar met dit ding helaas niet. Ik moet mijn halve bureau leeghalen om dat ding te kunnen vervangen en daar zit ik niet echt op te wachten om dit wekelijks te moeten doen. Ik had mijn baas een nette mail gestuurd in de vraag of we op zoek konden gaan naar een passende oplossing zodat ik niet van mijn werk af wordt gehouden. Mijn baas mailde terug dat ik zelf een printer mocht uitzoeken met een bepaald budget. Fijn, gaan we er mee aan de slag.

 

 

Zoektocht ging gestaagd

Heel eerlijk gezegd heb ik even veel verstand van een printer als van een opgroeiende kokosnoot, helemaal niks dus. Ik pleegde google wel raad maar ja als iedereen maar zijn printer wil verkopen en daarbij dus aangeeft de beste printer te hebben van heel de wereld kwam ik ook niet erg ver. Ik besloot uiteindelijk maar voor een HP te gaan omdat ik daar over het algemeen goede verhalen over hoor maar dan wel een grotere met grote cartridges.
als snel stond er vermeld dat de HP 301XL er in moesten dus die wilde ik er dan ook gelijk maar bij bestellen. Nu ik toch bezig ben is het toch een kleine moeite. De HP 301XL cartridges zijn trouwens niet eens zo duur, ik had ze duurder verwacht eigenlijk.
Zelf vond ik het wel netjes om ook eens het logo in kleur af te printen dus ik besloot van de HP 301XL collectie zowel kleur als zwart wit te bestellen. Mijn baas ging akkoord met het eindbedrag, jippie. ik was opgelucht dat die zoektocht ook ten einde liep.