Home Mode De leukste dames sneakers van dit seizoen

De leukste dames sneakers van dit seizoen

0
De leukste dames sneakers van dit seizoen

Dames houden van schoenen, dit is een beeld wat meestal wel overeen komt met de werkelijkheid. Het is alleen wel zo dat lang niet iedere vrouw fan is van schoenen met hakken, er zijn ook genoeg vrouwen te vinden die liever sneakers dragen op een normale dag. Heel raar is dit niet, deze zitten nu eenmaal veel lekkerder dan schoenen met hakken. Om je op de hoogte te houden van de beste dames sneakers hebben we hier de sneakers die iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben, deze mag je dan ook echt niet missen.

Air max 1 sneakers

Deze schoen is nog altijd ontzettend populair, zowel onder de mannen als de vrouwen. Het zijn schoenen die vrijwel overal goed bij staan. Of je nu sweatpants hebt, of een paar jeans aan hebt. Het maakt allemaal niet uit, de Air max 1 zal altijd een leuke toevoeging zijn. Het grappige van deze schoen is dat deze er in heel wat verschillende kleuren te vinden is, iedereen kan dan ook wel een kleurencombi vinden die helemaal aansluit bij wat je in gedachten hebt. Als je nu echt iets tofs wilt hebben dan kan je er voor kiezen om zelf je schoenen te ontwerpen, dit kan door middel van Nike ID. Zo kan je geheel jouw eigen kleuren samenstellen, dit is toch wel erg bijzonder. Op die manier heb je mooie sneakers die ook nog eens lekker lopen, kan het nog beter?

Converse schoenen

De hoge Converse schoenen zijn ook een echte must have voor iedere vrouw in Nederland. Deze klassieke schoen is al ontzettend lang bekend in de wereld van de sneakerheads. Ze zijn tijdloos, zien er hip uit en vallen niet te veel op. Daarnaast zitten ze ook nog eens ontzettend lekker. De Converse sneakers zijn de echte schoenen die je elke dag wel aan kunt doen. Kies eens een keer een mooi paar met een aparte kleur. Die zwart met witte paren zien we al zo vaak, probeer dan ook wel een klein beetje op te vallen. Er is genoeg keuze als het gaat om Converse schoenen!

Alle soorten Vans

Als laatste mogen we natuurlijk Vans niet vergeten. Dit skatemerk heeft heel wat soorten sneakers op de markt gebracht. De dames zijn altijd wel positief over deze schoenen, de heren dragen ze niet zo veel. De Vans schoenen zijn simpel maar speels, ook hier kan je weer leuke kleurencombinaties kiezen. De Era collectie is het bekendst, echter zijn er ook zat andere soorten te vinden. Het voordeel van Vans is dat deze helemaal niet zo duur zijn, dit zorgt er dus voor dat je echt jouw eigen Vans collectie kunt gaan beginnen! Heb jij nog sneakers in gedachten die je ook echt in de kast zou moeten vinden bij iedere vrouw in Nederland?