Ik zal het maar eerlijk bekennen: ik ben verslaafd aan Masterchef. Het maakt me niet uit of het de Australische of Engelse versie is: ik kijk ze allemaal. Vol bewondering zie ik toe hoe de kandidaten het ene na het andere smakelijke recept maken. Ik ben jaloers op wat zij allemaal kunnen. Zelf ben ik eigenlijk niet zo’n keukenprinses, maar bij tijd en wijle waan ik me toch ook een soort kok. Dan heb ik het ineens in mijn hoofd dat ik ook eens wat moet proberen in de keuken. Een paar maanden geleden had ik ook weer zo’n bui en ik was vast van plan de heerlijkste recepten op tafel te zetten. Maar ja, mijn keuken is nogal summier ingericht. Er staat een fornuis en een waterkoker en ik heb een klein oventje en dat was het dan wel. Voor heerlijke recepten heb je tegenwoordig toch wel wat meer nodig weet ik inmiddels. Ik wilde dus een keukenmachine kopen. Maar ja, dan moet je wel weten wat je precies wilt. En waar koop je nou een keukenmachine. Nou, bij dé winkel voor huishoudelijke apparatuur, beeld & geluid in Diemen.

Keukenmachine kopen

Omdat ik nogal van zoetigheid hou en graag cake en gebak maak, wilde ik zo’n echte professionele mixer hebben, zo eentje die het werk voor je doet terwijl jij je met andere dingen bezig houdt. Die vond ik natuurlijk ook bij dé winkel voor huishoudelijke apparatuur, beeld & geluid in Diemen. En dan blijkt een keukenmachine kopen heel eenvoudig want op de site staat precies uitgelegd wat de aankoop inhoudt en wat hij kan. Ik was gelijk weg van de machine en ik heb hem natuurlijk gelijk gekocht. En hij staat geweldig in mijn keuken: die krijgt daardoor gelijk een professionele aanblik.

Aan de slag

Maar ja, heb je zo’n machine in huis, dan moet je er natuurlijk ook mee aan de slag. Dat vond ik de eerste keer toch wel spannend want hoe werkt deze keukenmachine precies? Maar het was eenvoudig uit te zoeken en al gauw kneedde de keukenmachine mijn deeg. Toen kreeg ik er echt lol in. De cake lukte prima en de keren daarna experimenteerde ik met wat meer ingewikkelde recepten. Het begon daadwerkelijk op Masterchef te lijken bij mij. Ik heb inmiddels nog wat meer keukengerei online gekocht want je hebt zulke handige hulpmiddelen. Die eigenlijk ook wel leuke hebbedingetjes zijn. Dus heb je een keukenmachine nodig? Koop hem online.