Home Algemeen Voordelen van speciaal bieren online bestellen

Voordelen van speciaal bieren online bestellen

0
Voordelen van speciaal bieren online bestellen

Gelukkig zijn de terrassen weer open en kunnen we lekker genieten van een heerlijk speciaal biertje in het zonnetje. Eerst was dit natuurlijk even anders. De terrassen waren gesloten voor een lange tijd en onze lievelings IPA beer dat we juist zo graag dronken was nu moeilijker te krijgen. Maar wist je dat je speciaal bier ook gewoon online kan bestellen? Super makkelijk en ten alle tijden verkrijgbaar. In deze blog zullen we meerdere voordelen vertellen over het online bier kopen. 

 

Steun de kleine Microbrouwerijen 

Naast de grootste bierproducenten ter wereld telt Nederland ook steeds meer Microbrouwerijen. Microbrouwerijen zijn kleine brouwerijen die ambachtelijk bier produceren in kleine hoeveelheden. Het product is onderscheiden van de grote spelers zoals Heineken en bijvoorbeeld Amstel, maar nog lang niet zo bekend. Alhoewel steeds meer mensen kiezen voor een lekker speciaalbiertje en ontdekken dat dit bier ook echt goed is! Daarom willen we natuurlijk met z’n alle de bierbrouwerijen steunen en ervoor zorgen dat zij blijven voortbestaan. Surf daarom eens naar de website van zo’n brouwerij en kijk eens wat zij te bieden hebben. Door het speciaalbier zoals bijvoorbeeld IPA direct bij de bron in te kopen levert meer geld op waardoor zij verder kunnen ontwikkelen en nieuwe fantastische bieren kunnen creëren voor ons. 

 

Tijd om goed te informeren

Niet iedereen z’n hobby is boodschappen doen in de supermarkt. Je bent hier veel tijd aan kwijt waarmee je misschien liever wel iets anders had kunnen doen. Het liefst loop je zo snel mogelijk in en uit. Als je van plan bent om bier te kopen zal je al snel de meest standaard bieren kiezen namelijk het bier dat je altijd koopt. Je zult je niet verdiepen in de ingrediënten en aroma’s van andere bieren. Ga daarom eens achter de computer zitten en zoek deze informatie op van speciaal bieren. Wie weet heb jij straks een echte topper gevonden! 

 

Niet hoeven sjouwen

Ga je een feestje geven? Of wil je een paar kratten bier inslaan voor de voorlopige voorraad? Bestel het gemakkelijk online want dan hoef je er zelf niet mee te sjouwen. Bovendien is het super gebruikelijk dat je kunt rekenen op een snelle levering. Vandaag besteld is morgen in huis. Daar kun je het niet voor laten toch?  

 

Ruime keuze 

Online is de keuze reuze. Binnen no-time kun je meerdere webshops met elkaar vergelijken en het beste bier bestellen voor de beste prijs. 

 

Bestel jij wel eens bier online? Wat zijn je ervaringen en heb je nog goede tips die je wilt delen? Laat het ons weten hieronder in de reacties.