Home Algemeen Lekker in je vel met deze drie online aankopen

Lekker in je vel met deze drie online aankopen

0
Lekker in je vel met deze drie online aankopen

In de wintermaanden kan het lastig zijn om elke dag lekker in je vel te zitten. Het is best wel koud, regent veel en je krijgt weinig zonlicht. Hierdoor kan het goed dat je af en toe een ‘winterdipje’ hebt. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om te proberen deze winterdip te voorkomen of in ieder geval te minimaliseren. Ik heb voor jullie in deze blog een aantal online aankopen op een rijtje gezet die daarbij kunnen helpen. Zodat je in ieder geval de meeste dagen positief, vrolijk en opgewekt de kou kan trotseren. Want de winter kan ook best wel mooi en leuk zijn!

Gezondheid

Allereerst is het, om lekker in je vel te zitten, belangrijk dat je gezond bent. Heb je last van kleine kwaaltjes en weet je niet wat je hier mee moet? Laat het dan gewoon eens checken bij de dokter. Het is altijd fijn om (als je iets hebt) te weten wat het is. En als het niks is, is het ook fijn om deze bevestiging te hebben. Dan maak je je in ieder geval niet meer druk erom. Ook hoor ik de laatste tijd veel mensen die last hebben van maag- en darmklachten. Dit kan soms erin sluipen, waardoor je het niet zo goed door hebt. Ook kan het dat je wel last hebt van de zijeffecten hiervan, maar niet van je maag of darmen zelf. Het is, als je last hebt van iets en de dokter misschien niks kan vinden, dus ook een goed idee om eens een voedselintolerantietest te doen. Intolerantie komt steeds meer voor dus wie weet is dit wel de oplossing van je klachten!

Beweging

Daarnaast is het belangrijk om in beweging te blijven. Niet alleen maar omdat je hier gezond en fit van blijft, maar ook omdat dit je vrolijk maakt. Als je gaat sporten maak je namelijk onder andere het stofje endorfine aan en hierdoor krijg je een goed gevoel! Tot slot is het ook goed voor je bloedsomloop en dit zorgt er weer voor dat je het minder koud hebt. Het is dus geen slecht idee om sportend de winter door te gaan. En dan kan je op het kerstdiner ook gewoon zonder zorgen alle gangen en toetjes opeten, hoe geweldig is dat 😉 Als je geen zin hebt om het huis uit te gaan voor sporten, dan kan je online ook filmpjes kijken met work-outs. En gewichtjes aanschaffen is een goed idee! Dit kan je allemaal online bestellen zodat je niet door de stromende regen en gure wind naar de sportschool hoeft te fietsen.

Extra vitamine

Tot slot is het belangrijk om te zorgen dat je weerstand optimaal blijft door voldoende vitaminen binnen te krijgen. De vitaminen die je mist doordat de zon niet schijnt zijn vitaminen D, maar ook andere vitaminen zijn goed om in de gaten te houden. Op internet kan je veel vitaminen en supplementen kopen die je hierbij kunnen helpen. Als je heel veel last hebt van het gebrek aan licht zou je trouwens ook nog kunnen denken aan een Sleep & Wakeup Light! Genoeg online te krijgen dus om jou uit je winterdip te halen…