Home Interieur 5 toffe items die jouw interieur een boost geven

5 toffe items die jouw interieur een boost geven

0
5 toffe items die jouw interieur een boost geven

Het is langer licht, de temperatuur begint langzaam maar zeker op te lopen en dat betekent dat de lente in volle gang is. Hoogtijd om jouw interieur even een flinke boost te geven. Alle warme en winterse tinten mogen de deur uit en het is tijd voor kleur en frisheid. In dit blog 5 toffe items die zorgen voor fris en stralend gevoel

Een bijzettafel

Een bijzettafel is het ideale meubel voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of zelfs badkamer. Dit tafeltje kan eigenlijk overal in huis wel staan en in tegenwoordig verkrijgbaar in zo veel soorten materialen, kleuren en formaten. De laatste trends omtrent de bijzettafels zijn vooral lichte pasteltinten zoals babyblauw of roze maar ook groen of lila doen het perfect. Kies daarbij voor het materiaal hout en je hebt een prachtig meubel in huis.

Een tapijt

Een tapijt geeft een woonkamer over het algemeen een warm en ruimtelijk gevoel. Speel echter met het materiaal en de kleur en het oogt meteen heel anders. Wit is misschien wat spannend wat betreft een kleed maar lichte kleuren zijn wel helemaal hot. Match een licht gekleurd tapijt met een bruine of grijze bank en jouw woonkamer is meteen flink geüpgraded.

Een hanglamp

De hanglamp is terug van weggeweest en hoort helemaal thuis in een woon- of slaapkamer anno 2019. Het geeft je woonkamer een hele andere en luxe uitstraling. Wat betreft de soorten hanglampen, je hebt tegenwoordig oneindig veel keuze. Tik “hanglampen” in, in de zoekmachine en je vindt ongetwijfeld een hanglamp die bij jou past.

Een plant

Planten kunnen eigenlijk nooit kwaad in huis. Ze zorgen niet ten eerste niet alleen voor een goed zuurstofgehalte maar stralen tevens ook rust uit. Heb je nou geen groene vingers? Niet getreurd, er zijn steeds meer planten die maar minimale verzorging nodig hebben en ook voldoende hebben aan 1 keer per maand wat water.

Een vleugel

Een vleugel of een piano in de woonkamer geeft je woonkamer een hele andere uitstraling en dimensie. Ten eerste ziet het er ontzettend klassiek en chique uit en ten tweede kun je daadwerkelijk ook iets mee doen. Niet zo muzikaal aangelegd? Sommige hebben de gave maar iedereen kan het leren. Online zijn vele verschillende cursussen te vinden van beginner tot gevorderd, die jou gaan helpen bij het leren piano spelen. Dus verras jezelf en je gasten met een prachtige muziekstuk, terwijl jullie genieten van een nieuwe gestijlde woonkamer.

Bij Casa-bella vind je verschillende toffe items voor jouw woonkamer. Weet jij al welke het wordt?