Home Mode Onesie, praktisch of niet?

Onesie, praktisch of niet?

0
Onesie, praktisch of niet?

Leuk zo een onesie, maar is het nou wel zo praktisch? Wat nou als je naar het toilet moet! Dat pak bestaat uit 1 stuk dus dat gaat niet zo makkelijk uit! Wat moet je nou in zo een situatie doen? Dat zal ik je een piekfijn uitleggen binnen dit blog. Maar naast het toiletprobleem zal ik je nog een aantal voordelen van een onesie vertellen. Het is namelijk niet zomaar een eendelig pak. Het heet niet voor niks een onesie. Een van de meest bekende pakken van deze generatie. Al de jeugd kent het populaire pak nu langzamerhand wel. Ik zal jullie hier de voor- en nadelen van zo een mooi pak uitleggen.

Nadelen van de onesie

We beginnen natuurlijk eerst bij het nadeel en werken naar de voordelen toe. Het nadeel van onesies is het feit dat ze niet al te praktisch zijn in veel opzichten. Als eerst kan je met een onesie niet al te gemakkelijk naar het toilet. Toch wel een beetje belangrijk lijkt mij? Daarnaast zijn onesies te warm voor de zomer. Het is echt een kleding stuk voor de winter. Denk je maar even in, een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom, het sneeuwt buiten en jij zit lekker op de bank in je onesie een serie te kijken op Netflix. Dit is natuurlijk hartstikke lekker of niet? Maar we zijn nog niet toe aan het benoemen van de vele voordelen van onesies. Nog een nadeel van een onesie is dat ze eigenlijk niet buiten te dragen zijn. Het zijn namelijk echt pyjama pakken waarmee je niet buiten gezien wil worden. Je gaat toch niet als konijn de straat op?

Voordelen van de onesie

Een onesie heeft zoals ik net al benoemde vele voordelen. Zoals de stof waaruit de onesies zijn gemaakt. Deze is namelijk van fleecestof. Deze fleecestof houd goed de warmte vast en zijn super zacht en comfortabel. De onesies zijn daarnaast ook in gigantisch veel soorten te verkrijgen. Van een dieren tot een superhelden. Je kan er leuk bijlopen als een vos, konijn, beer of je favoriete superhelden. Voor de komende winter maanden zijn onesies een echte uitkomst. De onesies zijn tevens ook te verkrijgen in gewone kleuren zoals: rood, zwart, wit, grijs, etc. Dus je hoeft er niet per se bij te lopen als een dier of superheld.

Heb jij nog tips, weetjes of leuke ervaringen met onesies? Laat het me weten via het contactformulier!