Home Mode Big girls you are beautiful!

Big girls you are beautiful!

0
Big girls you are beautiful!

Vrouwen zijn er in alle vormen en maten. Over één ding kunnen we heel kort zijn: we zijn allemaal mooi. Veel mensen hebben in het verleden te maken gekregen met pestgedrag, op de basisschool of de werkvloer bijvoorbeeld. Vaak komt dit gedrag in de vorm van opmerkingen die veelal op het uiterlijk gericht zijn. Het is dus niet gek dat veel vrouwen zich onzeker voelen over hun uiterlijk, terwijl dat helemaal niet nodig is! Door platforms als social media wordt een ideaalbeeld van het vrouwelijke lichaam ons dagelijks door de strot geduwd. Maar zoals ik zeg: dit is een ideaalbeeld en niet hét beeld. Vrouwen zonder zandloper figuur en met een maatje meer passen vaak niet in dit beeld maar zijn net zo mooi. In deze blog vertel ik je hoe je je zekerder kun voelen over jouw vormen.

Work out!

Sporten is enorm belangrijk. Nee, ik heb het niet over sporten met het doel om af te vallen. Ik heb het over sporten om je lijf gezond en sterk te houden. We leven nu eenmaal in een wereld die lang niet altijd veilig is voor vrouwen. Je voelt je automatisch zekerder van jezelf als je over straat gaat en weet dat je je mannetje kan staan als dat nodig is. Daarnaast maakt sporten je ook vrolijker. Goed, misschien niet op het moment als je voor het eerst de loopband op stapt maar na de training voel je je altijd beter. Dat komt omdat je lichaam tijdens en na een stevige sportsessie bepaalde stoffen aanmaakt die je vrolijker en zekerder doen voelen. Daarnaast is sporten ook belangrijk voor een goede bloeddoorloop en verbeter je door regelmatig sporten ook je weestand.

Dress to impress!

Niet iedere vrouw voelt zich comfortabel op enorme hakken of met een kort jurkje. Dat hoeft ook niet maar je wilt je wel comfortabel en zeker van jezelf voelen in de kleding die je wél draagt. Grote maten dameskleding kunnen daarin een uitkomst vormen. Deze kleding is speciaal gemaakt voor vrouwen met een maatje meer. Hierdoor is de kleding altijd flateus voor uw lichaamsvorm. De kleding is zo gemaakt dat het zowel comfortabel is als stijlvol en goed te combineren met andere items. Er wordt bij grote maten dameskleding gebruik gemaakt van stoffen die goed zitten en niet te veel schuren en prints die niet te druk zijn en precies de delen van uw lichaam naar voren laat komen waar u trots op bent.