Home Algemeen Bestel nu je online game kaarten en game erop los!

Bestel nu je online game kaarten en game erop los!

0
Bestel nu je online game kaarten en game erop los!

Ben je op zoek naar game kaarten voor bepaalde spellen, voor op je PlayStation of op je Xbox kaarten? Bestel dit dan online!

Online game kaarten bestellen voor gamecomputers

Als je een gamecomputer hebt, bijvoorbeeld een Xbox of een PlayStation, dan is het mogelijk om game kaarten te kopen waar tegoed op staat. Dit geld op de kaart kun je dan gebruiken om bijvoorbeeld spellen mee te kopen. Niet alleen voor gamecomputers kun je deze kaarten kopen, maar bijvoorbeeld ook voor Google Play. Het is ook leuk om zulke game kaarten cadeau te doen aan iemand. Uiteraard is het dan wel handig dat de ontvanger een gamecomputer heeft of gebruik maakt van Google Play. Deze kaarten kun je gemakkelijk online bestellen. Hoe werkt dat dan?

Online een bestelling plaatsen voor game kaarten

Als je deze kaarten online wilt bestellen, kan dit gemakkelijk via een bepaalde website. Er zijn vaak kaarten beschikbaar waar verschillende bedragen op staan, bijvoorbeeld van €20,-, €30,- of een ander bedrag. In veel gevallen kan het oplopen tot boven de €100,-, en soms is het mogelijk om het bedrag zelf in te voeren. Zodra je de bestelling plaatst, ontvang je een speciale code die je kunt verzilveren. Vervolgens is het direct mogelijk om gebruik te maken van de giftcard. Ben je niet in de gelegenheid om zulke kaarten online te bestellen? Dan is het in sommige winkels mogelijk om deze te kopen. Bijvoorbeeld bij de Albert Heijn of bij een speelgoedwinkel. Ben je niet op zoek naar een kaart voor een gamecomputer, maar bijvoorbeeld voor leuke films zodat je niet de deur uit hoeft om een bioscoop te bezoeken?

Pathé thuis tegoed

Het is naast geld voor gamecomputers ook mogelijk om een kaart te kopen voor bijvoorbeeld Pathé thuis. Heb je een account op Pathé thuis? Dan kun je hiermee leuke films kopen, zodat je niet de deur uit hoeft om naar de bioscoop te gaan. Dit is ook leuk om cadeau te geven aan iemand die erg van films houdt. Ben je op zoek naar een ander cadeau, maar lijkt zo’n kaart met tegoed je ideaal omdat de ontvanger zelf ook nog kan kiezen waar het bedrag aan wordt besteed? Bekijk dan de desbetreffende website, want vaak is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kaart te kopen die je kunt gebruiken bij Airbnb, Spotify of bijvoorbeeld Blizzard. Met zo’n kaart kun je in ieder geval voor iedereen een leuk cadeau kopen, omdat je er alle kanten mee op kunt. Verpak de kaart in een leuke cadeauverpakking, koop er bijvoorbeeld nog een flesje wijn bij en je bent klaar!