Home Algemeen Geniet in optima forma van Van der Valk hotels

Geniet in optima forma van Van der Valk hotels

0
Geniet in optima forma van Van der Valk hotels

Het van der valk hotel komt iedereen bekend voor. Deze hotelketen staat bekend om z’n comfortabele kamers, goede bedden in heerlijke maaltijden. Dit alles in een hele gezellige ambiance. Deze familie Van der Valk biedt als zo’n 150 jaar gastvrijheid in ultieme optima forma. Heb je zin in een reisje naar de Veluwe? Dan zit je goed bij Van der Valk Tiel. Het hotel heeft een luxe onderkomen, drie culinaire restaurants, skybar, fitness in verwarmd binnenzwembad. Wil je midden in de natuur verblijven dan is Van der Valk Apeldoorn-De Cantharel aan te raden. Bij Van der Valk hotels is het allemaal mogelijk en vind je op de beste locaties binnen en buiten Nederland.

 

Maak de keuze voor de leukste Van der Valk arrangementen

Wil je Amsterdam en Noord-Holland verkennen? Kies dan voor het vier sterren Van der Valk Hotel Schiphol A4. Dit hotel ligt vlakbij luchthaven Schiphol Airport en nabij de stad Hoofddorp. Met fijne airconditioning kun je je voorbereiden op een heerlijk uitstapje naar onze hoofdstad. Zoals vermeld vind je ook Van der Valk hotel buiten Nederland. Zo zijn er vijf geweldige Van der Valk hotels te vinden in België. Een aantal van deze hotels kunnen dienen als uitvalsbasis voor geweldige stedentrips. Denk aan hotels in Gent, Antwerpen en Mechelen. Niet alleen in België bevinden zich Van der valk hotel. Ook Duitsland heeft ze. Van der Valk heeft hele leuke arrangementen in bijvoorbeeld Ballenstedt. Dit hotel is gedeeltelijk gevestigd in een gerestaureerd kasteel. En nabij Hamburg, in Wittenburg, kan je genieten van hele mooie natuur.

 

Van der Valk hotel op verschillende toplocaties

Van der Valk hotels zijn in Nederland erg geliefd en dat is niet zonder reden. Bij Van der Valk zit het wel goed met de comfort, gastvrijheid en gastronomie. Van der Valk Leusden-Amersfoort heeft een schitterend lounge terras en vind je aan de snelweg A28, precies in het groene hart van Nederland. Je kunt hier alle kanten op. Zo is het mogelijk om de Utrechtse heuvelrug te gaan ontdekken of het bewonderen van de oude stadskern  van Amersfoort. Heb je kinderen dan is het Ouwehands Dierenpark in Rhenen aan te raden. Van der Valk Breukelen heeft ook veel te bieden met het treinstation op korte loopafstand. Er is altijd wel een Van der Valk hotel te vinden naar je hart. Wil je vandaag besluiten en volgende week naar een Van der Valk naar keuze reizen? Er zijn op internet genoeg interessante last minute deals te vinden. Van der Valk denkt ook aan de impulsieve beslisser en heeft genoeg leuke aanbiedingen en arrangementen. Huisje huren Zeeland?