Waar boek je moeiteloos een stedentrip?

Tot dusver staat deze eeuw in het teken van technologie en toegankelijkheid. Je kunt overal gaan en staan waar je maar wilt. Uiteraard heeft dat zo zijn voor- en nadelen. Er zijn bijvoorbeeld ontzettend veel reisbureaus waarbij je een vakantie of weekendje weg kunt boeken. Hierdoor voelt het soms zoals het gezegde: je ziet door de bomen het bos niet meer. Onderlaatst stond ik zelf nog voor dit dilemma. Ik vind het namelijk heerlijk om van tijd tot tijd op stedentrip te gaan. Zeker nu de winter behoorlijk aanwezig is Nederland, sta ik te springen om er lekker vandoor te gaan. Maar waar boek je moeiteloos een stedentrip?

Lang Leve Google

Ik moet eerlijk bekennen dat ik tegenwoordig vrijwel alles online regel. Van boodschappen tot aan shoppen: het vindt allemaal plaats op mijn laptop of smartphone. Ik ben echt van de generatie “Lang Leve Google”. Wanneer ik dus op zoek ga naar bijvoorbeeld een reisbureau, dan open ik eerst een nieuwe Chrome browser. Daar begint mijn zoektocht. Hiermee wil ik voornamelijk laten weten dat ik niet bij fysieke vestigingen langs ben gegaan. Het stukje “moeiteloos” duidt voor mij ook een bepaald niveau van gemak aan. Ik vind het om eerlijk te zijn te veel moeite om ergens fysiek naar toe te gaan. Die tijd heb ik namelijk simpelweg niet!

Hier let ik op

Natuurlijk selecteer ik niet zomaar een reisbureau. Er zijn diverse aspecten waar ik op let en even kritisch naar kijk. Ten eerste is de overzichtelijkheid van de website. Kan ik makkelijk alles vinden wat ik wil? Voor het boeken van een vakantie of stedentrip vind ik het bijvoorbeeld wel zo prettig dat ik gemakkelijk kan filteren. Daarnaast wil ik ook redelijk de keuze hebben wat betreft de vlucht en het hotel/appartement waar ik vervolgens verblijf. Verder geef ik tevens de voorkeur aan een website die veel sfeerfoto’s heeft. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van het hotel maar ook van bijvoorbeeld de stad in kwestie. Dat heeft voor mij echt een toegevoegde waarde. Zo krijg ik namelijk een duidelijk beeld wat me mogelijk te wachten staat. Die foto’s zijn voor mij tot op zeker hoogte een beslissende factor.

Hier boek je moeiteloos een stedentrip!

Dus wie is de winnaar geworden? Welk reisbureau heeft mijn figuurlijk stem gekregen? Om eerlijk te bekennen heb ik mijn zoektocht in Google wel beperkt tot de eerste pagina. Alles na de pagina bestaat ‘niet echt’, als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn uiteindelijke keuze waar ik moeiteloos een stedentrip heb geboekt is… Bebsy! Tot voor kort was ik nog helemaal niet bekend met deze Nederlandse reisorganisatie. Inmiddels ben ik groot fan! Niet alleen werkt hun website ontzettend prettig. Bebsy beschikt tevens over een zeer breed aanbod stedentrips en accommodaties. Daarnaast zag ik dat ze ook allerlei leuke blogjes plaatsen en momenteel hebben ze een zeer interessant actie via Instagram lopen. Dus wil jij binnenkort er nog tussenuit? Ga je ook een stedentrip boeken? Ik raad Bebsy zeker aan!