Home Business Tijdelijk leasen met shortlease

Tijdelijk leasen met shortlease

0
Tijdelijk leasen met shortlease

Wanneer ik voor mijn werk tijdelijk naar een klant moet rijden, kan het voorkomen dat ik ineens een auto nodig heb. Laatst was het weer zo ver, ik moest helemaal naar Friesland elke dag vijf weken lang. Met het openbaar vervoer zou dat heel duur zijn geworden en daarom was ik heel blij dat ik snel een andere oplossing kon vinden. Ik heb namelijk besloten om eens te gaan leasen. Veel mensen doen dit en van collega’s en vrienden had ik al veel goed nieuws gehoord. De lease die ze hebben duurt echter best lang. Veel langer in elk geval dan de periode waarvoor ik een auto nodig had. Het is dus niet mogelijk gebleken om dezelfde lease aan te nemen. Ik heb overal rondgekeken naar een andere oplossing. Ik wilde namelijk niet ineens veel extra geld moeten betalen voor een auto die eigenlijk alleen maar in de garage staat. Dat is natuurlijk heel erg zonde. Uiteindelijk is het me toch gelukt om een goede oplossing te vinden. Het is ook mogelijk om voor een korte periode te leasen. Zodra ik hiervan af wist, ben ik meteen naar de dealer gegaan om een shortlease contract aan te vragen.

Veel keuze uit auto’s bij shortlease

Het is natuurlijk wel heel fijn wanneer je zelf kunt kiezen voor het type auto. Ik ging de auto in elk geval vijf weken gebruiken en toen bleek dus dat ik veel liever in een wat grotere auto reed dan in een kleine stadsauto. Omdat ik elke dag veel kilometers moest maken, was het niet verstandig om een kleine auto te kiezen waardoor ik elke dag naar de pomp zou moeten. Alles was dus heel snel en netjes geregeld en door de shortlease ben ik elke dag makkelijk naar mijn klant toe gereden. Het is dan fijn om wat uitgerust aan te komen en niet elke dag helemaal in de stress te schieten. Het heeft me dus heel erg geholpen om voor deze shortlease te kiezen. Ik zou het de volgende keer niet meer anders doen.

Altijd een goede prijs

De prijs is uiteraard ook heel belangrijk. Ik hoefde niet de hoofdprijs te betalen en dat hielp heel erg. Door het betalen van een goede prijs per maand, kon ik de shortlease helemaal aanpassen aan mijn eigen wensen. De volgende keer zal ik ongetwijfeld weer een shortlease contract af gaan sluiten, het is een ideale manier van reizen met een fijne auto.