Home Business Mistbeveiliging kan je veel opleveren

Mistbeveiliging kan je veel opleveren

0
Mistbeveiliging kan je veel opleveren

Je kunt je winkel of je huis nog zo goed afsluiten, als mensen met kwade bedoelingen naar binnen willen, dan lukt dat ze. Dat is de reden dat veel particulieren en winkels camera beveiliging hebben. Camera's in het pand of aan de buitenmuren die alles opnemen wat er gebeurt en, als dat zo is afgesproken, de bewakingsdienst of de politie inschakelen. Maar daar zit altijd nog wat tijd tussen. Tussen de melding en het arriveren van de juiste instanties. Dus is er verder ontwikkeld en is er een nog betere oplossing gevonden. Mistbeveiliging. Met mistbeveiliging kan een inbreker of overvaller geen hand voor ogen meer zien én dus niet ontsnappen. Niet met je spullen en ook niet zonder.

Volkomen gedesoriënteerd door mistbeveiliging

De mist wordt met een enorme snelheid uitgestoten. Hierdoor staat een complete winkel of een andere ruimte in een mum van tijd vol met een dikke mist. Als je wel eens in de dikke mist hebt autogereden, dan weet je hoe verwarrend dat kan zijn. Je kunt de route nog zo vaak gereden hebben, in de dikke mist ben je toch al snel de weg kwijt. Stel je dat eens voor als je vol adrenaline een inbraak wilt plegen. Je stormt een winkel binnen met het idee te grijpen wat je pakken kunt en dan weer naar buiten te rennen. Bam. Mist. Vergeet dat naar buiten rennen maar. En daar is de politie al!

Goede beveiliging is nu extra belangrijk

Zeker nu alle niet-essentiële winkels gesloten moeten blijven is het dievengilde actief. Er zijn immers maar weinig winkeliers op hun werk en dus nemen de inbrekers het ervan. Het is dus uitermate belangrijk dat de sloten op de winkel gecertificeerd zijn, dat er rolluiken geplaatst zijn en dat er, goed werkende (!) camerabeveiliging is. Maar om het de inbrekers nog een stukje lastiger te maken is daar mistbeveiliging. Je verzekering is er ook blij mee als je die aan laat leggen. De kans dat er daadwerkelijk wordt ingebroken als er staat aangegeven dat er mistbeveiliging aanwezig is in een pand wordt wel heel klein. Een inbreker bedenkt zich wel twee keer voor hij deze gok waagt.

En wat gebeurt er met mijn producten?

Je producten raken door de mistbeveiliging niet beschadigd. De mist is niet nat en is geen poeder zoals uit een brandblusser. Het is een kwestie van even luchten om de laatste mistflarden uit je pand te krijgen en je kunt weer door met je werk.