Home Algemeen Een bedrukte mok als perfect cadeau

Een bedrukte mok als perfect cadeau

0
Een bedrukte mok als perfect cadeau

Je hebt vast wel eens je hoofd gebroken over een geschikt cadeautje. Sommige mensen hebben alles al, anderen denk je niet goed genoeg te kennen om een geschikt cadeau te vinden. Een cadeaubon is wat jou betreft second best, het liefst kom je met iets dat een grote glimlach op iemands gezicht tovert. Kortom: je bent op zoek naar een origineel cadeau dat voor veel mensen geschikt is. Eindeloos door winkelstraten sjouwen is niks voor jou, dus online shops met veel keus is perfect voor jouw doel. Een bedrukte mok is één van de vele mogelijkheden die je hebt.

Het mooiste kraamcadeau

Een geboorte is een prachtige gebeurtenis. Wanneer je de kersverse ouders wilt feliciteren wil je met een mooi baby cadeau arriveren. Gelukkig is er genoeg keus om origineel uit de hoek te komen. Je kunt kiezen voor het klassieke cadeau, een rompertje, maar dan bedrukt met de naam van de baby. Ook bedrukken met een foto is mogelijk. Heb je er wel eens gedacht aan het rompertje te laten bedrukken met het geboortekaartje? Een kraamcadeau dat je beslist die grote glimlach op zal leveren van de ouders. Niet alleen voor een privé cadeau is zoiets geschikt. Ook wanneer een collega is bevallen is het leuk om eens wat origineler uit de hoek te komen. Kies er ook eens voor om een cadeau te kopen voor wanneer de baby wat ouder is. Nu worden de ouders waarschijnlijk bedolven onder de rompertjes. Waarom zou je niet iets geven dat over een half jaar of een jaar bruikbaar is? Je kunt dan denken aan mooi houten speelgoed, een mutsje met bijpassende sjaal of een badjasje met de naam van het kind erop geborduurd.

Mokken met foto’s

Een bedrukte mok kan ook een mooi cadeau zijn. Ook hier heb je klassieke varianten als een mok met tekst, zoals een naam of met een tegeltjeswijsheid er op. Ook hier zijn meer mogelijkheden in. Een uitspraak van de jarige of jubilaris, een foto die herinnert aan een memorabele gebeurtenis voor jullie beide of een foto mét tekst. Je kunt zo’n mok helemaal naar jouw persoonlijke wens laten bedrukken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten mokken, kleiner of groot, met een gekleurd randje of helemaal wit en ga zo maar door. Gecombineerd met jouw persoonlijke opdruk voor die ene collega of voor een jarige vriend of vriendin levert het een cadeau op waarmee je laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het moment.