Home Interieur Dit zijn de belangrijkste troeven van een Freshbed

Dit zijn de belangrijkste troeven van een Freshbed

0
Dit zijn de belangrijkste troeven van een Freshbed

Het komt helemaal niet zelden voor dat stellen ruzie maken over de temperatuur van het bed. De één heeft dan ook al snel koud in bed terwijl de ander al snel ligt te baden in het zweet. Een niet optimale temperatuur in bed kan ervoor zorgen dat je slaapcomfort aanzienlijk wordt beïnvloed. Dat is uiteraard niet meteen de bedoeling. Toch is dit een probleem dat reeds vele jaren bestaat en waar eigenlijk voor een lange tijd geen oplossing voor werd gevonden. Die oplossing bestaat ondertussen wel. Door over te gaan tot het aanschaffen van een Freshbed is het namelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat je altijd in bed kan genieten van de meest optimale temperatuur. Wil jij ook graag te weten komen welke andere voordelen Freshbed verder nog voor jou in petto heeft? Lees dan vooral snel verder!

Prima temperaturen voor een optimale nachtrust

De meest unieke eigenschap waar Freshbed bedden over beschikken heeft betrekking tot het feit dat ze het mogelijk maken om in bed altijd te kunnen rekenen op een constante temperatuur. Het mooie van het slaapsysteem van Freshbed is dat je als gebruiker volledig zelf kan bepalen aan welke temperatuur je precies behoeften hebt. Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is de gewenste temperatuur dan ook altijd zonder probleem in te stellen. Voor de bedden van het merk Freshbed geldt dat ze steeds beschikken over een gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat je er perfect voor kan kiezen om het bed rechts vrij koud in te stellen terwijl je ze links bijvoorbeeld heel wat warmer instelt… of omgekeerd uiteraard.

 

Voor wat de gevoelstemperatuur geldt dat ze zeer persoonlijk is. Daarbij kan ze dus behoorlijk afwijken van de geprefereerde temperatuur van je partner. Door gebruik te maken van een bed die op de markt is gebracht door Freshbed zal je dit probleem dus niet langer ervaren.

​​​​​​​Ervaar een uitstekende nachtrust met een Freshbed bed

Voor ongelofelijk veel mensen geldt dat ze elke nacht opnieuw behoorlijk slecht slapen. Dat is het gevolg van het feit dat de temperatuur in hun bed alles behalve optimaal is. In principe is het zo dat de meest optimale temperatuur voor een goede nachtrust tussen de 27 en 29 graden is gelegen. Op het ogenblik dat je bed een temperatuur heeft van tussen de 27 en 29 graden zal je namelijk kunnen vaststellen dat de temperatuur van je huid niet zal veranderen. Is de temperatuur te hoog? Dan zal je lichaam zich proberen af te koelen door te transpireren. Ligt de temperatuur te laag? Dan kan je lichaam gaan rillen. In beide situaties spreekt het voor zich dat je nachtrust sterk negatief kan worden beïnvloed.

​​​​​​​Eliminatie van 99,77% van alle schimmelsporen en ander ongein

Tot slot spreekt het voor zich dat je in jouw slaapkamer ook zal willen kunnen rekenen op zo hygiënisch mogelijke omstandigheden. Ook daar slagen jammer genoeg lang niet alle bedden in. Toch is dat wel degelijk iets waar het merk Freshbed een oplossing voor heeft gevonden. Door gebruik te maken van één van de bedden van dit merk zal je namelijk kunnen vaststellen dat zomaar even 99,97 procent van alle schimmelsporen, pollen, stof en fijnstof worden geëlimineerd. Dit geldt overigens ook voor de huidschilfers en voor de haren van huisdieren. Zo slaap je pas echt in de meest optimale, hygiënische omstandigheden.